H-Cs: 9-17 P : 9-15

Kizárólag előzetes bejelentkezés alapján.

06-30-284-4245

Hívjon, hogy segíthessek!

Keresés
a
541
ügyfélnek segíthettem jogi ügyeiben
a

Nagy szociális érzékenységgel viseltetek ügyfeleim iránt.

Hivatásom gyakorlása során mindig törekedtem a személyes, bizalmi viszony kialakítására.

Pászthoryné Dr. Tóth Mária vagyok. Jogi diplomámat a Pécsi Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi karán szereztem, de ügyvédi hivatásomat a Budapesti Ügyvédi Kamara tagjaként Budapesten végzem 1992. óta. 1997-ben alapítottam az ügyvédi irodámat, melyben 20 éve irodavezetőként dolgozom.

 

Az iroda fő szakiránya a társasági jog és a polgári jog csaknem minden ága. A TÓTH Ügyvédi Iroda kezdettől fogva magánszemélyeknek, vállalkozásoknak, társadalmi szervezeteknek egyaránt nyújt jogi segítséget eseti, illetve állandó megbízás alapján.

Korábban a feladatok zömét a gazdasági jog adta, az elmúlt 5-6 évben azonban a magánszemélyek ügyei felé is fordultam. Hivatásom gyakorlása során mindig törekedtem a személyes, bizalmi viszony kialakítására. Nagy szociális érzékenységgel viseltetek ügyfeleim iránt. Célom, hogy a hozzám fordulók jogi problémáit magas szakmai színvonalon, de emberközpontúan oldjam meg. Több helyen látok el jogsegélyszolgálatot, és jogi képviselője vagyok számos civil szervezetnek is.

Az elmúlt több mint húsz év lehetőséget adott számomra, hogy a büntetőjog kivételével minden szakterületen dolgozzam, állandó megbízással látta el az irodánk társasházak, lakásszövetkezetek, gazdasági társaságok, a fővárosi, valamint kerületi önkormányzat, fővárosi idősek otthonai jogi képviseletét.

 

Jelenleg kiemelt ügytípusnak számítanak a társasági jogi, és családi jog szakágazatba tartozó ügyek, a jövőben kiemelten szeretnék foglalkozni az orvosi műhibákból adódó kártérítési ügyekkel is.

 

Emellett ellátom mindazt a klasszikus ügyvédi feladatot, amivel megbíznak. Irodám jól megközelíthető helyen van Budapest VI. és VII. kerülete határán a Bajza utcában. Ingyenes parkolási lehetőség van a környéken a Városligeti fasorban, Bajza utcában, valamint a Damjanich utcában is. Szép, kulturált helyen tudom fogadni Önt. Várom jelentkezését az alábbi elérhetőségeken: 06-30-284-4245

Ügyeim gyakorisága

Vállalati-céges jogi ügyek 0
Családjogi ügyek 0
Tulajdonjoggal, birtoklással kapcsolatos ügyek 0
Öröklési jog ügyek 0
AJÁNLATKÉRÉS
a

Megbízhatóság

a

20 éves tapasztalat

a

Ügyfélbarát hozzáállás

Széleskörű szolgáltatások

a

Kiemelt szakterületünk a cégalapítással kapcsolatos jogi ügyek intézése.

Nincsenek járulékos költségek. Amennyiben a cég nem rendelkezik a jogszabályi előírásoknak megfelelő székhellyel, az iroda vállalja a székhely szolgáltatását is.

Változás bejegyzési eljárásban

Segítünk!

A Végelszámolásban

Segítünk!

Felszámolási eljárásban

Segítünk!

Cég adásvételében való közreműködés

Segítünk!

Megbízhatóan, precízen és magas szakértelemmel képviseljük cégügyeit.

a

Öröklési jog ügyek

Hagyatéki ügyekben és eljárásokban az iroda képviseli Önt annak érdekében, hogy jogait megfelelően és határidőben érvényesíthesse. Az ügyvédi iroda készséggel vállalja e körben okiratok elkészítését, hogy biztosan megfeleljenek az adott jogszabályi előírásoknak. Ilyenek különösen: végrendelet készítése, öröklési szerződés készítése.

a

Cégügyek

Cégalapítás: Az előkészítő munkához nem kell személyes megjelenés. A székhely, telephely, fióktelep használat jogosultságának igazolásához (nem hiteles) tulajdoni lap másolat szükséges, melynek beszerezését az iroda vállalja. A megadott adatok alapján elkészítjük a cégiratokat. Ezt követően kerül sor az egyszeri megjelenésre, ui. az okiratok aláírására kizárólag előttünk kerülhet sor.

a

Tulajdonjoggal kapcsolatos ügyek

Az ingatlanjogon belül leggyakoribb területek: ingatlan adásvételi szerződések készítése, ingatlanra vonatkozó bérleti , illetve egyéb használati jogot alapító szerződés készítése, ingatlan ajándékozási szerződés . Ezen kívül az iroda vállalja az e tárgykörben előforduló összes szerződéstípus szerinti okirat elkészítését is, mint pl. közös tulajdon megszüntetésére, haszonélvezeti jog alapítására vonatkozó szerződés.

Családjogi ügyek

Az iroda egyik kiemelt szakterülete a családjog. 20 év ügyvédi tapasztalata segít abban, hogy eredményesen képviseljük a családjog minden területén. Keressen minket: házassági bontóperben gyermek elhelyezési ügyekben gyermektartásdíj, valamint kapcsolattartás szabályozása esetén. Házassági/élettársi vagyonjogi ügyek, közös tulajdon megosztása, házassági szerződés, stb.

a

Egyéb polgári peres és peren kívüli ügyek

Kártérítési perek, ezen belül az iroda fontos ügytípusa az orvosi kártérítési perek csoportja, mely jellemzően orvosi mulasztás okán előállt testi és lelki sérülések jogi reparációja. A körben vállaljuk az egészségügyi intézményekkel szembeni peres és peren kívüli eljárásban való képviseletet.

Ügyfélbarát hozzáállással megvalósítjuk elképzeléseit!

Irodám jól megközelíthető helyen van Budapest VI. és VII. kerülete határán a Bajza utcában.

TÓTH Ügyvédi Iroda

Cím: 1071 Budapest, Bajza utca 1.

Tel.: 06-30-284-4245

Email: info@toth-ugyvediiroda.hu